3e Achterstraat 1, 2, 3, Utrecht

Over dit project

Te Koop: 3e Achterstraat 1 + 2 + 3 

Vraagprijs:

3e Achterstraat 1:
49,2 m2 / Energielabel C
Euro 359.000,- k. k.

3e Achterstraat 2:
48,5 m2 / Energielabel C
Euro 355.000,- k. k.

3e Achterstraat 3:
34,7 m2 + dakterras / Energielabel D
Euro 298.000,- k. k.

Achterstraat 1 is per direct beschikbaar. Meer informatie volgt binnenkort

Uniek 3 goed onderhouden hoogwaardig afgewerkte zelfstandige appartementen gelegen in het hartje van Utrecht.

Op een prachtige locatie midden in het centrum van Utrecht bevindt zich dit compleet gerenoveerde gebouw. Voorzien van 3 luxueus afgewerkte, appartementen in verhuurde staat. In elk appartement is een moderne keuken aangebracht met diverse inbouwapparatuur, lamelparket, een stijlvol uitgevoerde badkamer met rainshower en volledige isolatie (duurzaam en energiebesparend).

Dankzij de centrale ligging in de binnenstad van Utrecht zijn alle essentiële voorzieningen, die het woongenot optimaal maken, op loopafstand te bereiken. Winkels, restaurants en cafés, het is er allemaal. Utrecht Centraal Station is met maximaal 5 minuten fietsen binnen handbereik en busverbindingen zijn er veelvoudig naar omheen liggende dorpen en wijken. Uitvalswegen zijn op zeer korte afstand te bereiken.

Op loopafstand bevindt zich de Voorstraat. De Voorstraat kenmerkt zich door een divers winkel-, horeca- en dienstenaanbod van lokale ondernemers gecombineerd met bekende ketens, hetgeen een unieke variëteit en sfeer geeft. Ook de Plus supermarkt, Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Plato en Printerette zijn hier gevestigd.

Op de Breedstraat wordt op zaterdag wordt in het centrum van Utrecht de levendige bloemenmarkt en lapjesmarkt georganiseerd. Deze markten bevinden zich op loopafstand van de 3e achterstraat.

Indeling:
Entree, aparte meterkasten per appartement voorzien van water en elektra meters, gasmeter is gedeeld;

Toegang tot appartement 1 (begane grond);
Moderne 2 kamer appartement van ca. 60m2, voorzien van duurzaam lamelparket en stijlvol uitgevoerde keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, en SMEG koelkast. Keurig separaat toilet met fontein. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Openslaande deuren met frans balkon.
Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer voorzien van douche wastafel en wasmachine aansluiting.

1e verdieping:
Toegang tot appartement 2;
Moderne 2 kamer appartement van ca. 57m2, voorzien van duurzaam lamelparket en stijlvol uitgevoerde keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, en SMEG koelkast. Keurig separaat toilet met fontein. Ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht op de Weerdsingel. Openslaande deuren met frans balkon. Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer voorzien van douche wastafel en wasmachine aansluiting.

Toegang tot de 2e verdieping, hal en trapopgang.

2e verdieping:
Via de trap komt u gelijk het luxe studio-appartement in ca. 38m2 , aan de achterzijde bevindt zich het slaapgedeelte welk tevens toegang biedt tot het dakterras. Vanaf de slaapkamer loopt u via de hal naar de woonkamer voorzien van openslaande deuren en een frans balkon, moderne keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4 pits gasstel, afzuigkap en een bar. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

HUURPRIJZEN

Alles is verhuurd.

ALLES IN DE BUURT:

 • winkels en horecagelegenheden binnen handbereik
 • 1200 meter naar Utrecht Centraal
 • 800 meter naar de Dom
 • 750 meter naar het Griftpark
 • 450 meter naar de Neude

BIJZONDERHEDEN

 • Alle appartementen zijn voorzien van eigen water en elektra meters;
 • Beschermd stads- en dorpsgezicht;
 • De appartementen zijn voorzien van bijpassend en duurzaam lamelparket;
 • Energielabel A: HR++ Glas / Volledig geïsoleerd;
 • Gunstige ligging midden in het stadscentrum op loopafstand van de Neude/Voorstraat;
 • In 2011 volledig verbouwd waarbij het dak vernieuwd is;
 • Stijlvol uitgevoerde keukens voorzien van vaatwasser, combimagnetron en koelkast;
 • Voorzien van een Nefit warmte terugwin installatie met Cv-ketel gecombineerd voor 3 appartementen;